Principis

amicsaigua-005.jpg

Què som?

L’Associació Catalana d’Amics de l’Aigua està integrada per un conjunt de persones que, des de la seva llibertat i la seva independència, treballa al voltant dels problemes de l’aigua a Catalunya.

Què volem?

Impulsar el coneixement de la realitat hidràulica del país. Incrementar la sensibilització envers els problemes de l’aigua a Catalunya. Impulsar hàbits de consum responsable de l’’aigua. Fomentar el debat sobre les problemàtiques relacionades amb l’aigua. Col·laborar a impulsar la investigació sobre temes relacionats amb l’aigua.
amicsaigua-001.jpg
amicsaigua-002.jpg

Què fem?

Celebració de jornades i seminaris específics sobre l’aigua. Incentivar els debats sobre les problemàtiques de l’aigua, mitjançant taules i trobades específiques. Instaurar els “Premis de l’Aigua”, per tal de compensar les actuacions més destacades relacionades amb l’aigua en els àmbits de la investigació, de la informació, de les arts, etc.… Organització dels Congresos de l’Aigua a Catalunya.

Què diem?

Us oferim una col•lecció de documents categoritzats amb continguts relacionats amb l’aigua. Tots es troben en format PDF i s’obren en una nova finestra. Utilitzant la funcionalitat del seu lector de documents PDF pot guardar-los si ho desitja.
amicsaigua-003.jpg
Cada gota que plou
té un arbre que l'espera
dita popular

ASSOCIACIÓ CATALANA
D'AMICS de L'AIGUA
Sardenya, 541, 1er. 4ª
08024 - BARCELONA
tel. 626 514 783

Anar a la web del

www.congresaiguacatalunya.com